Ellada kai EllhnesEditorial

Κυρίες και Κύριοι, ως πλέον ο καινούριος αρχισυντάκτης του ΑΡΑΧΤΑ & ΛΑΪΤ, σας καλοσωρίζω επισήμως και με τις μεγαλύτερες και πιο θερμές αγκάλες στην μικρή μας γειτονιά του πιο γνωστού περιοδικού του διαδικτύου, του Εδώ Ελλάδα. Όσοι από εσάς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα ποιος είμαι, τότε παρακαλώ επιτρέψτε μου να συστηθώ. Ονομάζομαι Παύλος Κλειναυτάκης, κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης, το καλλιτεχνικό μου όνομα είναι Αμπούντα και είμαι το πιο τρελό κυβερνοχωρικό τέρας που έχει περάσει ποτέ μπροστά από την οθόνη σας.
What's Hot!

Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ Β

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ '98 - ΜΥΚΟΝΟΣ

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!

Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ Α

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ
ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ!

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ


Λοιπόν, για να μην πολυλογούμε, δεν θα ήθελα να σας ζαλίσω τον έρωτα τόσο νωρίς με τα αξιοσημείωτα, μπορώ να πω, βιογραφικά μου αλλά αντίθετα θα ήθελα να μιλήσω λιγάκι για το περιεχόμενο της στήλης μου, η οποία αναμένεται να κυριαρχηθεί από τα πιο ξεκατινιασμένα αρθράκια που έχουν δει ποτέ τα μάτια σας.
Ta remalia oi Ellhnes
Sex
Prosexws Erastes
D.J.'s
CAMEL TROPHY
Κυρίως θα ασχοληθώ με πικάντικα θέματα, όπως για παράδειγμα το σεξ, το σεξ πρέπει να είναι γρήγορο, βρώμικο, χυδαίο. Αν αυτό που θέλεις είναι να χαϊδολογιέσαι, τότε τράβα να αγοράσεις ένα κανίς , κουφά θέματα όπως το γνωστό σε όλους από πού κλάνει το μπαρμπούνι, μα είναι δυνατόν τώρα να βλέπουμε φουσκάλες μέσα στο νερό ενώ κάνουμε μπάνιο με τους φίλους μας και να αναρωτιόμαστε, γιατί βρε μπαρμπουνάκι μου την αμόλησες πάλι; Επίσης θα ασχοληθώ με θέματα στρατού του στυλ πέσε κάτω και δώσε μου 20, θέματα αθλητισμού, π.χ. ρε Λάκη, πέτα του ρεμπέτη του διαιτητή κανένα κέρμα στο κεφάλι μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα επιτέλους αλλά και θέματα της κλασικής ελληνικής πραγματικότητας, όπως για π αράδειγμα το ντάτσουν του γύφτου, το δίδυμο Ρουβά - Ψινάκη και η απελπισία του Έλληνα αγρότη.


Αράξτε λοιπόν στο καρεκλάκι σας, αρπάξτε και ένα καφέ, και απολαύστε ένα μοναδικό τρελό θέαμα 100% λάιτ. Σας υπόσχομαι ότι σε λίγο καιρό θα έχετε εθιστεί στην καινούρια μόδα του Magical Journey, που λέγεται ΑΡΑΧΤΑ & ΛΑΪΤ. Καλή ακρόαση λοιπόν και που είστε ... δεχόμαστε και παραγγελιές. ΦΟΡΤΕ ΜΑΕΣΤΡΟ!!!!

Περιμένουμε λοιπόν τις απόψεις, τα σχόλιά σας, την κριτική σας αλλά και τις ιδέες σας πάνω στα θέματα, τα οποία διαλέξαμε για να σας κρατήσουμε συντροφιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι είτε να επικοινωνείσετε μαζί μου στο abuda@mjourney.com είτε με τα κεντρικά του Magical Journey στο digest@mjourney.com - φυσικά ΟΧΙ βρισιές!

Σας αφήνω όμως τώρα, προσωρινά βεβαίως, και ελπίζω να τα ξαναπούμε σε χρόνο μηδέν.
Πολλά φιλάκια σε απόκρυφα σημεία ...

Ο δικός σας για πάντα, Αμπούντα!Options Bar
MJ Pages made and hosted by the Magical Journey to Greece™. © 1997-1998.
No part of this site may be reproduced, stored in any form or by any means, without the prior permission of the publisher.