Ar8ro toy Araxta kai Lait!

Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ Β
To profil toy
syggrafea
Αργήσαμε λίγο αλλά δεν σας ξεχάσαμε. Η 'ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ' γύρισε πίσω ανανεωμένη και γεμάτη καινούριο υλικό. Είστε λοιπόν έτοιμοι; Πάμεεεεεεεεεεε!!!

Με τις κότες...

Μαζί με τον Γιώργο Πολυχρονίου, που αναγκάζεται πλέον να ξυπνάει με τις κότες, πήρε η 'μπάλα' και τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία εγκαταλείπει σιγά-σιγά τις παλιές της νυχτερινές συνήθειες για χάρη του Γιώργου. Με τα νέα του ωράρια, κόντευαν να μη βλέπονται ποτέ κι έτσι η Μάγκυ αποφάσισε να αναστείλειι για λίγο τις κοινωνικές της δραστηριότητες και να αφιερωθεί στην προσπάθεια που κάνει ο σύζυγός της. Πάντως η Μάγκυ ως πάρτι άνιμαλ μας λείπει ήδη...

Ο Γιάννης ο Αλανιάρης...

- Δεν πάει σπίτι του με τίποτα αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Πάριος... Και πού κοιμάται, στα παγκάκια της Ομόνοιας; Η Ομόνοια καταρχήν δεν έχει παγκάκια. Και δεύτερον ένας Γιάννης Πάριος δεν θα μπορούσε ποτέ να κοιμάται στα παγκάκια... Μπα; Στο μαγαζί που τραγουδάει κοιμάται και μάλιστα αρκετά συχνά. Λίγο τα ντέρτια, λίγο το Johny Walker, που να τρέχει τώρα μέσα στη νύχτα ο χριστιανός...

Της πέταξαν την τούρτα!

Πριν επιστρέψει από την Αυστραλία η Ελένη Μενεγάκη, ο σταθμός της Ολυμπιακής στην μακρινή ήπειρο της χάρισε μια τούρτα. Μετά την απογείωση και τον ενδιάμεσο σταθμό στην Μπανγκόγκ, η Ελένη έπαθε μία υπογλυκαιμία και ζήτησε την τούρτα της. Ομως, η τούρτα δεν ήταν πουθενά, διότι το catering στην πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης πέταξε τα πάντα από το αεροπλάνο. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Η Ελένη σήκωσε το αεροπλάνο στο πόδι ζητώντας την τούρτα της και το πλήρωμα είδε και έπαθε για να την ηρεμήσει...α! το τσόκαρο...

Πάτερ Βονιφάτιος...

Ο Πάτερ Βονιφάτιος, αυτός ο γενναίος ιερομόναχος χούφτωνε πάνω στο πλοίο από την Πάρο στον Πειραιά μια Καναδέζα τουρίστρια την ώρα που κοιμόταν και ο φίλος της δεν πήρε χαμπάρι. Βέβαια κάποια στιγμή το κοριτσάκι ξύπνησε και αντίκρισε τον ασκητικό Βονιφάτιο, ο οποίος αναζητούσε στο νεανικό κορμί της το δρόμο του Θεού. Μπορεί ο μοναχικός καλόγερος να αμάρτησε αλλά στην ουσία λειτούργησε εντελώς ανατρεπτικά. Ως τώρα είχαμε συνηθήσει τους άγιους πατέρες να ενδίδουν στις ηδονές που τους προσέφερε συνήθως ο διπλανός ιερομόναχος ή ο Μήτσος ο νταλικιέρης, όπως σωστά κατέγραψε και ο Λάκης στους 'Μήτσους'. Ο Βονιφάτιος λοιπόν, προσπάθησε με τα ίδια του τα χέρια να καταρρίψει τη φήμη που θέλει τ'αγοράκια με τα σκουλαρικάκια να είναι πιο κοντά στους λειτουργούς της Εκκλησίας από τα κοριτσάκια με τα μίνι!

Η Βίσση θα τον έτρωγε!

Ξέρετε ποια γυναίκα θα έπαιρνε τις δημοτικές εκλογές περίπατο από τον Αβραμόπουλο; Η Αννα Βίσση. Μ'ένα τόσο δα φορεματάκι στην Πλατεία Συντάγματος. Μπαλκονάτη. Και ξεκινάει την προεκλογική της ομιλία λέγοντας: 'Αθηναίοι και Αθηναίες, ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕ. Η εφορία με ξέσκισε. Αυτό το φορεματάκι μου άφησε! Νιώθε τόσο μόνη και σας θέλω όλους κοντά μου. Ερωτευμενάκια μου...' Ετσι είναι.

Και τώρα οι εκφράσεις της χρονιάς:

'Ονειρό μου να τραγουδήσω στο Ηρώδειο!' από την Κατερίνα Στανίση
(Σχόλιο: ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ)

'Νιώθω μπέμπα μέσα σε μία γυναίκα' από την Γιάννα Νταρίλη
(Σχόλιο: ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ)

'Με τη λογική κάνω το σωστό, με την καρδιά περνάω καλύτερα' από την Αννα Βίσση
(Σχόλιο: ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!)

'ΛΕ-ΠΑ θα πει εκπλήξεις...μυστήρια...ανανέωση' από τον Λευτέρη Πανταζή
(Σχόλιο: ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Αυτά όμως για σήμερα αγαπητό μου κοινό. Ελπίζω να σας διασκέδασα έστω και λίγο με τα καμώματα των celebrities μας. Μέχρι την επόμενη φορά, πολλά φιλάκια υγρά και παθιασμένα!!!


ο δικός σας για πάντα, Αμπούντα

Basikh SelidaPages made and hosted by the Magical Journey to Greece™. © 1997-1998.
No part of this site may be reproduced, stored in any form or by any means, without the prior permission of the publisher.